Blagojević pogodio u remiju Osmanlispora

Na gostovanju kod Altinordua

Blagojević pogodio u remiju Osmanlispora

Nekadašnji fudbaler Željezničara Jovan Blagojević postigao je danas gol za Osmanlispor.

Osmanslispor se u sklopu 22. kola 1. turske lige (drugi rang po jačini) sastao sa Altinorduom, a na ovom gostovanju uspio je doći do vrijednog boda (2:2) u borbi za opstanak.

Utakmicu su bolje otvorili domaći. Nakon devet minuta igre imali su vodstvo zahvaljujući golu koji je postigao Mimaroglu, ali vrlo brzo se Osmanlispor vratio u igru. Prvo je 17. minuti izjednačio Esen, da bi četiri minute kasnije za preokret pogodio Blagojević.

Činilo se da će Osmanlispor doći do punog plijena, vodstvo je bilo na snazi sve do samog finiša, ali onda je dvije minute prije kraja Tagir pogodio za 2:2 i postavio konačan rezultat.

Za Blagojevića, koji je u našoj zemlji pored Željezničara igrao još za Velež, ovo je bio drugi gol u sezoni. U prethodnom kolu bio je i asistent.

Od prve minute za Osmanlispor zaigrao je danas i Ognjen Todorović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti