Željezničar u Mostaru bez Blaža Sliškovića

Zbog porodičnih problema

Željezničar u Mostaru bez Blaža Sliškovića

M. Šljivak

FK Željezničar danas u Mostaru igra meč 30. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Veleža.

U ovom meču tim sa Grbavice bi će bez šefa stručnog štaba Blaža Sliškovića, koji se nije našao u autobusu za Mostar sa ostatkom ekipe.

Slišković je jučer otišao u Mostar zbog porodičnih obaveza, dok se ostatak ekipe danas autobusom zaputio prema Hercegovini.

Plave će u današnjem meču predvoditi pomoćni trener Almir Memić.

Podsjetimo, Blaž Slišković je prije mjesec dana preuzeo Željezničar nakon što se klub razišao sa Amarom Osimom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Baka je u četiri utakmice vodio klub i ima učinak od tri poraza i jednog neriješenog rezultata.

Utakmica Velež - Željezničar se igra na stadionu Rođeni sa početkom od 18 sati uz direktan prenos na kanalima Moja TV.                                                                                                Velež je u borbi za izlazak na evropsku scenu, dok Željezničar žarko želi prekinuti nezapamćeni negativni niz tako da nas u Mostaru očekuje mnogo uzbuđenja. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
Aj tinks da nemamo sta traziti na stadionu Rodjeni , Velez plej veri najs fudbal i rezultat ce biti ril 2:0 za Rodjene , best for al je da ja vodim nekst mec na Grbavica protiv vicios pulene from Platanova
5 0
C.Banks
Srcem za Želju
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti