18

Komentari (18)

Hamid
CrvenI karton, ponisten pogodak i penal za Olimpik. ...kratak rezime utakmice
az6a08
Bolji je Osim on je sigurno imao 20 pobjeda a loše izjave Baka mi se ne svida ni jedna pobjede
chelsea321
Nije on za propaliteta kao sto je zeljo to je vec na pola ugasen klub
goofy
...moslim da je problem u Zelejznicaru odnosno financijskoj sitiaciji. Para NEMA a valkda je sliskovic dovoljno iskusan sa zna kako to ide i sta se desava u klubu lada nema para
LukasPodolski
Nije trebo ni dolazit
C.Banks
Aj tinks Baka is not gilti hir, bat rezultati is not gut for Baka end veri gut for Zrinjski
Nauci engleski pravopis i gramatiku, pa onda izigrvaj Enlgeza ili Amerikanca, zato ti preporucujem radije koristi svoj maternji jezik, ovo kad bi citao bilo koji Amerikanac ili Englez ne bih te nista razumijo.
RASanticeva
Citira Baku od prije nekih desetak godina, ali nek si se ti našao pametan da ga ispravljaš
C.Banks
Ma šta kažeš? Ne bih te ništa razumijo haha
@C.banks, samo nastavi i ponosi se svojim neznanjem, i sad se smijem tvojem komentaru, ha ha ha.
AmellemA
Uletiš hiljadarku, pa za 5-10 godina gaziš pješake Brabusovom G-klasom. Jel' tako fondaši? Žalim slučaj, trebali ste na vrijeme kupiti Bitkojn.
BogatiDijasporac
Bez sikiracije za Bitcoin :))) Bilo se pametno na vrijeme. Sad bih vam preporučio da kupite Dodge-coin. Vjerujte mi :)))
Shik
Zastobi se otpustio.Covjek niti problem niti je donio probleme u klub.On je samo dosao na probleme.Prema tome treba covjeku dati vremena da pokusa posloziti rasulo.
Kenotala
Upravo to, ako su ocekivali neka cuda trebali su onda nekog madjionicara postaviti na klupu. Ima vecih problema od trenerske pozicije.
Arnel925
Nebi im Zinedine Zidane pomogao. Pola ekipe povrijedeno. Nisu utakmice uzeli moral na nuli. Realno nije do trenera.
unioni
pokusat ga ostaviti, neka napravi novu ekipu u pocetku sezone, nema nam druge
E.Car
Nike ni Baka lud, neće da vodi nezadovoljne igrače. Prije svega se moraju riješiti krucijalni problemi financiranja, pokrivaj se koliki ti je jorgan, pa onda vodi ekipu koju imaš i koji će biti zadovoljni sa onim što mu nudiš. Niko nije uspio napraviti nešto sa nezadovolnim igračima.
unioni
90% nezadovoljnih igraca istice ugovor krajem ove sezone, i dalje mislim da se moze napraviti solida ekipa iduce sezone ako se otjeraju ovakvi manekeni.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.