Kevin-Prince Boateng potpisao za kultni klub, hoće da dovedu i njegovog brata

Novi član Herthe

Kevin-Prince Boateng potpisao za kultni klub, hoće da dovedu i njegovog brata

E. Škorić

Kevin-Prince Boateng potpisao je danas i zvanično jednogodišnji ugovor s njemačkim bundesligašom.

Iskusni 34-godišnjak je prošlu sezonu bio član italijanskog drugoligaša Monze, a sada se vraća u Njemačku, te je postao član berlinske Herthe.

On je ponikao u Herthi koju je napustio 2009, godine, a igrao je u Tottenhamu, Portsmouthu, Milanu, Schalkeu, Las Palmasu, Eintracht Frankfurtu, Barceloni, Fiorentini...

Čelnici Herthe imaju želju da dovedu i njegovog brata Jeromea Boatenga, koji je ovog ljeta napustio Bayern, ali smatra se da će to biti daleko teži posao jer je njemački defanzivac odlučan da krene u neku inostranu avanturu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Top Komentari

JuventinoBK
De vise prestanite pisati svakom drugom klubu kultni klub! Pa bas mi je muka od tog. ----_-------------_-------_---------- Kult je riječ koja u svojem najširem (i tradicionalnom) značenju označava javno poštovanje nekog božanstva, nadnaravnog ili prirodnog fenomena, odnosno pojedinca ili društvenog fenomena. Pod kultom su se tradicionalno podrazumijevale obaveze vjernika prema određenom božanstvu, koje se prije svega odnose na prinošenje žrtvi, rituale i slične obrasce ponašanja. U novije vrijeme izraz kult dobio je uglavnom pejorativno značenje, odnosno pod njim se podrazumijevaju sekte ili druge vjerske zajednice okupljene oko karizmatičnog vođe, koji traži potpunu predanost svojih sljedbenika.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi