Boateng ima posljednju priliku da se dokaže ili će postati najgore pojačanje Barcelone u historiji
Boateng je od dolaska u Barcelonu igrao u samo dvije utakmice

Ove zime stigao iz Sassuola

Boateng ima posljednju priliku da se dokaže ili će postati najgore pojačanje Barcelone u historiji

S. Pašalić

Luis Suarez će biti van terena 10 do 15 dana nakon što se sinoć povrijedio u utakmici protiv Betisa.

Ovo bi trebalo omogućiti Kevinu-Princeu Boatengu da konaačno zaigra u utakmici protiv Espanyola nakon reprezentativne pauze.

Suarez će propustiti i utakmice reprezentacije Urugvaja, a Valverde ne želi rizikovati s njim u utakmici protiv Espanyola i važnije mu je da Suarez bude spreman za utakmicu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda pa bi Boateng konačno mogao zaigrati.

Boateng je doveden u zimskom prelaznom roku iz Sassuola, ali je od tada igrao u samo dvije utakmice.

On je u utakmici Kupa kralja protiv Seville dobio priliku od prve minute, ali je izašao iz igre u 63. minuti, a nakon toga je odigrao protiv Valladolida 59. minuta i to je sve što se tiče njegove minutaže.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Boateng je znao da neće igrati u prvom timu Barcelone kada je ove zime stigao u katalonski tim, ali je sigurno očekivao da će odigrati više minuta.

Derbi protiv Espanyola je idealna prilika da Boateng zaigra i da konačno pokaže da nije tek tako stigao u Barcelonu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi