Boateng iskren: Udario sam Martineza

Priznao grešku

Boateng iskren: Udario sam Martineza

Edmir Škorić

Frankfurt je jučer osvojio Kup Njemačke nakon 3:1 pobjede nad Bayernom u Berlinu.

Frankfurt je na krilima Ante Rebića (2) došao do prvog trofeja nakon 30 godina, mada su Bavarci ljuti na sudiju Felixa Zwayera koji i pored VAR-a nije svirao penal u 94. minuti.

A da je uistinu postojao priznao je i sam Kevin-Prince Boateng, koji je nesmotreno udario Martineza po nozi u šesnaestercu Eintrachtta kod rezultata 2:1.

"Udario sam Javija Martineza, to je svima jasno, ali na sucu je da odluči je li to jedanaesterac. Mislio sam da će svirati penal, ali nije. Na kraju smo imali sreće i pobijedili", rekao je Boateng nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi