Boateng je novi igrač Barce: "Nadam se da ću zabiti Realu na Bernabeu"
Boateng je potvrdio novinaru u Italiji da odlazi u Barcelonu

Zvijezda Sassuola dolazi u Španiju

Boateng je novi igrač Barce: "Nadam se da ću zabiti Realu na Bernabeu"

Edmir Škorić

Zvijezda Sassuola potvrdila je da će ostatak sezone provesti u Barceloni.

Kao grom iz vedra neba danas se pojavila vijest da će Kevin-Prince Boateng karijeru nastaviti u Barceloni.

Katalonci ga dovode kao zamjenu za Denisa Suareza koji ide u Arsenal, a sada je i sam igrač potvrdio da odlazi na Nou Camp.

"Barca, dolazim! Žao mi je što sam morao da napustim Sassuolo, ali ovo je velika prilika. Ne pitaj me za Real Madrid... To je samo prošlost", kazao je Boateng za Sky Sport Italiju, pa je dodao:

"Želim da se usredotočim samo na Barcelonu i nadam se da ću postići pogodak na Santiago Bernabeu u sljedećem El Clasicu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Boateng je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za mnoge klubove iako ima tek 31 godinu. On je igrao za Herthu, Tottenham, Borussiju Dortmund, Portsmouth, Schalke, Milan, Las Palmas i Eintracht Frankfurt. Ono što dodatno raduje čelnike Barce jeste da bivši reprezentativac Gane ima i pasoš Njemačke i da se neće voditi kao stranac.

Top Komentari

ArminA
I tata bi sine...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi