Boateng: Nije me poremetio Messi, nego Rakitić

Oglasila se i 'žrtva'

Boateng: Nije me poremetio Messi, nego Rakitić

Jerome Boateng je, na njegovu žalost, svojih pet minuta 'slave' dočekao nakon nevjerovatnog poteza Lea Messija kojim ga je potpuno izbacio iz ravnoteže.

Boateng je pao, a Messi lucidno savladao Neuera i pogodio za 2:0, a ta situacija je već dva dana top tema sportske javnosti.

O svemu se oglasio i Boateng, koji je prvo putem Instagrama poručio: "Mrzitelji će razglasiti vaš neuspjeh, ali će šaputati o vašem uspjehu", da bi se potom osvrnuo i na situaciju koja ga je obilježila.

"Morali smo spriječiti dodavanje Rakitića. To je bio pravi problem, jer nakon onakvog dodavanja, ne može se ništa napraviti. Ne samo ja, već bilo ko", rekao je Boateng, i dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Odigrali smo odličnih 70 minuta, a onda smo pali. Greške se dešavaju i to je tako u fudbalu. Messi je najbolji igrač na svijetu i s njim niko ne smije ostati jedan na jedan".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.