Nedavno je našao klub, a sada mu prijeti zatvor: Noćne more za bivšeg fudbalera Bayerna
FOTO: EPA

Moguće da dobije pet godina zatvora

Nedavno je našao klub, a sada mu prijeti zatvor: Noćne more za bivšeg fudbalera Bayerna

Haris Zilić

Bivšem fudbaleru Bayerna Jeromeu Botanegu prijeti pet godina zatvora zbog nanošenja teški povreda bivšoj djevojci.

Sherin Senler izjavila je danas na Njemačkom sudu u Münchenu da ju je Jerome Boateng ugrizao, pljunuo krv po njenom licu i udario je u bubreg tako jako da je jedva mogla disati.

Sud je sve zabilježio, dok je Boateng negirao navode bivše djevojke s kojom je bio u vezi od 2007. godine, a 2014. godine su zaručili. Imaju i blizanke Lmaiju i Soley.

Ukoliko bude proglašen krivim 33-godišnjem Boatengu prijeti do pet godina zatvorske kazne.

Nedavno se skrasio u Lyonu, ali kako stavri stoje karijeru bi mogao završiti zbog zatvorske kazne.

S njemačkom reprezentacijom, u čijem je dresu skupio 76 nastupa, osvojio je naslov svjetskog prvaka 2014. godine.

Top Komentari

dda27
Polahko sportsport.ba, ima i druga strana da iznese svoju verziju price. Da bi sud osudio na zatvorsku kaznu mora se u to uvjeriti van razumne sumnje, ako to ne moze ide se u korist optuzenog. Valjda nesto naucite iz ovog komentara. Lijep pozdrav
3 0
eye of the tiger
Malo kasnite sa vijestima. Čovjek već osuđen na novčanu kaznu od 1,8 miliona eura, a ne na kaznu zatvora. Ali hajde nema veze, vjerovatno će te to saznati za neka 3 dana.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi