Pique kritikovao upravu Barcelone, ljuti šefovi ga odmah pozvali na razgovor
Pique smatra da je uprava naručila članke u kojem je kritikovana njegova uloga u svlačionici Barcelone

Zanimljive optužbe 32-godišnjeg Španca

Pique kritikovao upravu Barcelone, ljuti šefovi ga odmah pozvali na razgovor

S. Pašalić

Barcelona je ovog vikenda bila na gostovanju kod Getafea i stigla do pobjede rezultatom 2:0.

Katalonci su upisali nova tri boda, ali se puno više pričalo o izjavi Gerarda Piquea nakon meča, nego o igri i pobjedi Barcelone.

Štoper kluba sa Camp Noua je kritikovao upravu kluba kako ona stoji iza nedavno objavljenog članka u kojem je kritikovana moć Piquea koju ima u svlačionici.

"Moramo biti zajedno, a kad kažem zajedno, mislim i na navijače i na upravu", rekao je Pique novinarima prije nego što će nagovijestiti da direktori Barce uživaju previše kontrole nad onim što se izvještava u nekim dijelovima medija ,

"Dobro poznajemo klub, dobro poznajemo novine i znamo ko piše članke, čak i ako ih neko drugi potpiše.", dodao je Španac.

Upravi kluba se nije svidjela izjava Piquea pa ga je odmah danas pozvala na razgovor i smatraju da ono što je rekao igrač Barcelone u stvarnosti nema osnovu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

doa297
Valverde gori od Baždarevića u pm
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi