Boban i Maldini u Madridu pregovarali o posudbi trojice fudbalera Reala
(Foto: EPA)

Rossoneri traže pojačanja

Boban i Maldini u Madridu pregovarali o posudbi trojice fudbalera Reala

M. Šljivak

Čelnici Milana Zvonimir Boban i Paolo Maldini pokušavaju angažovato što više kvalitetnih fudbalera pred start nove sezone.

Novi član Rossonera postao je bh. fudbaler Rade Krunić, a u narednim danima lista pojačanja bi mogla biti obogaćena sa čak trojicom fudbalera Real Madrida.

Boban i Maldini su proteklih dana boravili u Madridu. Putovanje je bilo planirano, jer su obavili sastanke sa čelnicima Reala i tražili su trojicu fudbalera na posudbu.

Rossoneri u svojim redovima žele vidjeti Borju Mayorala, Danija Ceballosa i Thea Hernandeza, igrače koji kod Zinedinea Zidana neće biti u prvom planu naredne sezone.

Razgovori su navodno prošli u jako dobrom tonu. Vrlo je moguće da barem neko od spomenutih fudbalera obuče dres Milana i to bi sasvim sigurno bila velika pojačanja za posrnulog velikana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sa druge strane rukovodstvo tima sa San Sira pregovara sa još nekoliko imena, a najzvučnije je svakako hrvatski napadač iz Hoffenheima Andrej Kramarić.

On je navodno već dogovorio sve sa Milanom i njegov transfer bi veoma brzo mogao biti ozvaničen.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi