Boban o Ibrahimoviću: On je unikatan...
EPA

Hoće li se vratiti na San Siro?

Boban o Ibrahimoviću: On je unikatan...

Sportski direktor Milana Zvonimir Boban u razgovoru za italijanske medije prokomentarisao je mogući povratak Zlatana Ibrahimovića.

Ovog mjeseca Ibrahimoviću ističe ugovor sa LA Galaxyjem i veliko je pitanje gdje će nastaviti svoju karijeru. Na stolu ima nekoliko ponuda, uključujući i onu Milanovu, a mnogi su uvjereni da će upravo San Siro biti naredno odredište u njegovoj karijeri.

Pitanja oko povratka Ibrahimovića nisu zaobišla ni Bobana u intervjuu koji je dao za Radio Anch'io Sport.

"Ibrahimović je unikat, neko ko može pojačati svaki tim. Vidjet ćemo šta će se dogoditi. Iako nije u najboljim godinama, on je i dalje igrač jakog karaktera, jake osobnosti i osoba koja može cijeli klub odvesti u pravom smjeru", prokomentarisao je Boban.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prošlog mjeseca na Apeninima su procurili i detalji ugovora koji Milan nudi Ibrahimoviću. Po njima bi švedski napadač dobio ugovor do kraja sezone s opcijom produženja na sljedeću, a za tih 18 mjeseci bi zaradio ukupno šest miliona eura.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi