Boban: Ponosan sam što sam u Sarajevu

Legendarni fudbaler u posjeti FSBiH

Boban: Ponosan sam što sam u Sarajevu

Zamjenik generalnog sekretara Međunarodne fudbalske federacije, legendarni hrvatski fudbaler Zvonimir Boban stigao je u zvaničnu posjetu Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

Tim povodom održana je i press konferencija na kojoj se velikom broju novinara osim Bobana obratio i prvi čovjek bosanskohercegovačkog fudbala Elvedin Begić.

U svom izlaganju Boban je istakao da za bh. fudbal otvaranje nove "kuće fudbala" može značiti velliku pobjedu.

"Dolazim kao prijtelj i kao nogometni djelatnik. Otvaranje kuće nogometa nekada može značiti kao svaka druga pobjeda. Dug je rad iza ljudi u nogometu u BiH. To je bio proces koji će, nadam se, motivirati ljude da i dalje brinu o nogometu na najbolji način", istakao je između ostalog Boban, pa je zatim dodao:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Ponosan sam što sam u Sarajevu, to je grad svih mogućih čudesa. Nisam dugo bio ovdje, a nisam ni navikao na ovoliki broj novinara".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi