Boca Juniors: Nema još dogovora s Tevezom

Hoće li se vratiti Tevez?

Boca Juniors: Nema još dogovora s Tevezom

Carlos Tevez, trenutno najplaćeniji fudbaler svijeta, mogao bi se uskoro vratiti tamo gdje je sve počelo - u Bocu Juniors.

Argentinac igra daleko ispod svih očekivanja u Shanghai Shenhui. Od dolaska u ovaj bogati kineski klub, nekadašnji napadač Juventusa i Manchester Cityja je postigao samo četiri pogotka i definitivno se može smatrati promašenom investicijom.

Toga su danas svjesni i Kinezi, pa bi ga tako vrlo rado proslijedili dalje, a klub s kojim se u posljednje vrijeme Tevez povezuje je Boca Juniors. Ipak, još uvijek nema zvaničnog dogovora oko povratka u Argentinu.

Povodom toga na zvaničnom sajtu Boce je objavljeno i saopštenje.

"Boca Juniors želi da pojasni da klub nije obavio nikakve razgovore ili pregovore s Tevezom o budućem ugovoru. Prema informacijama koje su nama dostupne, igraču ugovor sa trenutnim klubom traje do kraja godine i nije nam poznato da li postoji klauzula po kojoj ugovor može biti raskinut ranije."

Podsjetimo, Tevez u Shanghai Shenhui trenutno sedmično zarađuje 615.000 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije