Bezobrazluk kakav svijet ne pamti: Igrač Boce više puta protivnika udario po slomljenom prstu

Pogledajte ovaj "fair-play"

Bezobrazluk kakav svijet ne pamti: Igrač Boce više puta protivnika udario po slomljenom prstu

E. Ganibegović

Boca Juniors kasno sinoć po centralnoevropskom vremenu završila je svoj finalni meč protiv Racinga i osvojila Kup Argentine.

Pošto golova nije bilo, pristupilo se izvođenju penala, a Boca Juniors je slavila nakon sedme serije i to rezultatom 6:5.

Detalj koji je obilježio ovu utakmicu je i onaj iz 19. minute kada je igrač Boce napravio nevjerovatnu glupost i pokazao koliko je bezobrazan.

Naime, Peruanac Carlos Zambrano, defanzivac Boce, napadača Racinga Enza Copettija udario je više puta po slomljenom prstu. Očigledno je nekoliko puta promašio bolnu tačku, a nakon što ju je pogodio , 26-godišnjak se s bolnom grimasom srušio na travnjak.

Zambrano je za svoj kukavički potez dobio i žuti karton. Pogledajte klikom OVDJE o čemu se radi. 

Carlosa Zambrana iz Evrope pamtimo po igranju za Schalke, St. Pauli, Eintracht, Rubin, PAOK, Dynamo Kyiv i Basel, a u Bocu je otišao u januaru 2020. godine.

Inače, u raspucavanju je nakon četiri serije rezultat bio 4:4, a onda je upravo Copetti promašio penal za Racing. Meč loptu imao je Salvio, ali je i on primašio.

Poslije toga pogađaju Correa i Villa, Insua promašuje za Racing, a titulu Boci Juniors donosi Varela.

Top Komentari

shzloshzlo
Cemu se vi bola cudite???pa pogledajte kako u Premij ligi BiH "igra" onaj Bosnjak iz Borca, ili Vojinovic..ili onaj kostolomac Fedor Predragovic iz Slobode,Celikovic iz Tuzøa Citya..?O cemu pricate??Ovo je nista naspram onoga sto gorepomenuti rade na terenu.Upratite ih malo bolje, mada znam da to svi znamo.
2 1
Marco_Materazzi
Logicno da ce ga udariti, debil mu mase rukama ispred nosa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi