37

Komentari (37)

krems_krems12
Kako glup naslov. Pa ovaj Bayern jednoj Barceloni zabije 8 golova, Atletico Madridu 4 gola , Chelesa-u 4 gola, Tottenham-u 7 golova. Bochum je najlosija ekipa lige, jei mislite da bi Cadiz, Celta, Mallorca, Lecce, Salernitana, West Ham, Everton mozda bolje prosli nego li danas Bochum? Ne budite smjesni i ne ofirajte se naslovima. Mozete samo da se divite Bavarskoj masineriji.
Bravo Kralju tako je
juve10
Naslov baš ima smisla. Ima li ko da prati Nijemce a da ne navija za Bayern? Ima li ko da navija za neki drugi Njemački klub? Evo pitam s portala? Engleska liga je 100 puta bolja i zanimljiva i to je penta posta od strane novinara. Niko nije rekao da je Bayern loš, naprotiv. Samo je fazon što cijelu godinu nemaš protivnika
Odma ce te sa SportSport.ba kontaktirat da uzmes mjesto tom novinaru ako ga se tako moze nazvat. To je vase glediste vas koji ne navijate za Bayern a uostalom odkud ti znas ko za kog navija. Navija njih bezbroj samo sto nisu aktivni ovdje na portalu. Francuskom diriguju seici i ona je jasna, Engleska jest atraktivna al i tu imaju Arapi zadnju rijec i oni ce je odnijet posto su je kupili u Italiji ce bit prvak kome mafija rekne isto kao Juvetu tad. Spaniji se mora stimat realu posto je kraljevski klub. Tacka
Klicko
Evo ne znam hehehe
Bravo Bayernu. Samo deri sve redom!! i ove sezone si sva pojacanja iz Bundeslig doveo
dda27
Naslov teksta kao dokaz da ste teški amateri.
PatriotaBiH
Bayernu utakmice u BL dodju kao trening.
Dugi
Kakav moron je ovo napisao? Bayern je uvijek pa skoro uvijek pobjedjivao. Znaci da zemlja od preko 80 miliona stanovnika nema svjetski tim. Pa pola Engleske je liga Sheika i kupuju valjalo ne valjalo. Nece Bayern gubiti zbog tebe da bi liga bila izjednacena.
user1630874071
Smjesno je poredit bundes ligu i Englesku ligu ...Bajern je iz svake ekipe kupovo zvjezde dabi oslabi konkurenta pokuoovo sve sto valaj iz dortmunda kasu bili naj bolji...samo ukinit Bajern i liga ce bit u rangu Belgiseke lige...
Bravo za komentar
Miskolizac
Glupane jedan..pogledaj ovaj prijelazni rok koga su doveli pa kometiraj glupanima kao sto si ti.
axel42
Aha trebali bi početi namjerno gubiti jer hejteri neznaju šta će! Pa ko je kriv Dortmundu što od 89. minute prime tri gola i ispuše od Wedera kod kuće. Ko je kriv što jedan Leipzig nemože da pobjedi Union Berlina? Tačno se mora nešto mijenjati.
King_Kenny
@axel42 ...kriv je Bayern koji ih koristi kao filijale za uzgoj igraca koje kasnije pokupi sebi...ukinuti hitno regel 50+1 pravilo i dopustiti ulazak stranog kapitala...ne znam kako klubovi tamo ovo trpe...
user1658611289
Milion posto si u pravu. A isto ovako dominantno očekujem i u ligi prvaka. Nisu jednom dosad dali 7 nekim timovima iz Engleske,Italije i Španije ??
user1630874071
Lev davo 40 golova po sezoni pa nije ni cudo u španiji ako dogura do 20 bice bolje nek ovih 40...
King_Kenny
@user1630874071 ...on tamo ako prebaci 10 golova u sezoni moze se udariti nogom u guzicu...
user1649773559
Daj im titulu sledećih 10 godina i ugasi ligu. Bezveze se igra ionako ligu niko osim njemaca i ovih naših izbjeglica što su izbačeni iz njemačke poslije rata i ne gleda.
King_Kenny
@user1649773559 ...nemoj tako,baustelci i periguzi koji rade u Njemackoj tvrde da je to najjaca i najzanimljivija liga na svijetu jer je njemacki klub osvojio Europa Ligu nakon 21 godine cekanja...
axel42
Kad će Englezi sta osvojiti? Chelsea, Manu?? Jelde? A koliko su oni čekali? Koliko to titula imaju ti Englezi u evropi zadnjih 20 godina?
King_Kenny
@axel42 ...pa pretprosle sezone ti Chelsea bio prvak Europe,prije toga United osvoji EL,Chelsea osvojio EL protiv Arsenala u finalu...gledas li ti ista osim Bayernlige?
ViniJr
@King_Kenny pa i u Engleskoj je Looserpool osvojio titulu nakon 30 godina, time pokazuju veličinu kluba, Leicester je za Looserpool institucija!
axel42
Pa znam zato sam i napisao odgovor prije tebe! Gledam ja sve lige! A koliko su dugo čekali na te titule? Mogu i ja reći da je Bayern sa Borussiom igrao finale 2013, znači li to sta??
King_Kenny
...Neuer lijevog beka igrao HAHAHAHAHAHAHA...Bayernliga...
saju701
Haha pa sad da Bajern igra sa Liverpulom utrpo bi im tri komada ,bolan ove godine Liverpool nece biti u top 3 ni sa Klopom ni bez njega.
King_Kenny
@saju701 ...ako se prosle sezone do zadnje minite borio za titulu i nagurao haman 100 bodova,ne vidim zasto ne bi i ove sa boljim igrackim kadrom?...a sto se Bayerna tice,tako ste prijetili i prije nekoliko godina pa puce trica u sred Minhena...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti