Doživjeli katastrofu od Bayerna, pa poručili: "Novac može kupiti mnogo toga, ali ne može..."

Bochum se zahvalio navijačima

Doživjeli katastrofu od Bayerna, pa poručili: "Novac može kupiti mnogo toga, ali ne može..."

E. Čaušević

Fudbaleri Bochuma jučer su doživjeli pravu katastrofu na gostovanju u Minhenu jer su poraženi od Bayerna sa 7:0.

Bavarci nisu imali milosti protiv ekipe Bochuma i pobijedili su ih sa čak 7:0, a rezultat je mogao biti i ubjedljiviji jer su domaći propustili još nekoliko velikih prilika na ovom meču.

Bayern je još jednom pokazao da dominira u Bundesligi i da je čini se miljama daleko ispred od većine ekipa koje se takmiče u najjačem rangu njemačkog fudbala.

Za Bochum je ovo bio sigurno težak udarac i već četvrti poraz u sezoni nakon pet odigranih mečeva.

Bochum je trenutno pretposljednji sa tri osvojena boda, a jedinu pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone ovaj klub je upisao u drugom kolu kada je na svom terenu pobijedio Mainz sa 2:0.

No, i pored jučerašnje blamaže u Minhenu iz Bochuma su oduševili sve svojom objavom na Twitteru.

Pokazali su da ovaj klub ima odlične navijače koji su bili uz tim i pored teškog poraza i poručili su da je to nešto što novac jednostavno ne može da kupi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Novac može da kupi mnogo toga, ali ne može kupiti tako dobre navijače kao što ste vi. Nevjerovatna podrška jučer u Minhenu", objavio je Bochum na Twitteru.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Pa ko prati ovu kukuruz ligu jos??Unaprijed se zna ko ce biti prvak hahaha
4 10
Bajernovac
pa Bayern je Barceloni zabio 8 komada ,sta sada sve je to sport a i Bayern je znao da primi 5 komada ,tako da navijaci su ti koji trebaju da bodre svoje klubove u dobru i zlu,,,
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi