Bochum bacio na koljena igrače Bayerna u prvom poluvremenu kao niko ove sezone!

Domaći vode sa 4:1

Bochum bacio na koljena igrače Bayerna u prvom poluvremenu kao niko ove sezone!

Endin Čaušević

Bochum i Bayern igraju trenutno utakmicu u okviru 22. kola njemačke Bundeslige.

Bayern je odlično otvorio meč protiv Bochuma i činilo se da će ovo biti još jedna rutinska utakmica i pobjeda za Bavarce, ali to nije slučaj.

Gosti su u devetoj minuti utakmice uspjeli da povedu sa 1:0, a naravno strijelac ovog gola bio je Robert Lewandowski. Novi gol poljskog napadača pogledajte OVDJE.

No, Bochum je nakon toga zaigrao zaista odlično i u potpunosti je šokirao igrače Bayerna do kraja prvog poluvremena.

Domaći su već u 14. minuti poravnali na 1:1 kada je Antwi-Adjel pogodio mrežu gostiju što možete pogledati OVDJE.. Bochum je do preokreta stigao u finišu provog poluvremena.

U 37. minuti u centru pažnje našao se Locadia koji je uspio da pogodi iz penala za 2:1 i preokret domaće ekipe, a gol pogledajte OVDJE.

Samo tri minute kasnije na semaforu je bilo 3:1 za Bochum. Ovaj put u listu strijelaca upisao se Gamboa koji je na spektakularan način savladao Ulreicha za veliko slavlje domaćih navijača. Njegov gol možete pogledati OVDJE.

No, to nije bilo sve od Bochuma koji je u 44. minuti zabio i četvrti pogodak. Novi udarac Bavarcima zadao je Holtmann koji je pogodio fantastično za 4:1 i erupciju oduševljenja na tribinama navijača Bochuma koji nisu mogli ni sanjati ovakav rezultat nakon prvog poluvremena.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern ima ispred sebe nevjerovatan izazov u drugom poluvremenu, a da li će klub iz Minhena neporažen da napusti Bochum ostaje nam da vidimo.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Bayern grohno ko Barcelona
1 8
Klicko
Osvojili ligu pa se lagano prodaju utakmice.
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti