Alarm pred novu sezonu: Dortmund za devet minuta primio tri gola
FOTO: Dortmund Twitter

Alarm pred novu sezonu: Dortmund za devet minuta primio tri gola

Haris Zilić

Vodeći evropski klubovi lagano se zagrijavaju za start nove sezone.

Mjesec juli je predviđen za veliki broj prijateljskih utkamica, a razočarenje danas su doživjeli navijači Borussije Dortmund.

Milioneri su odigrali veoma loš meč i poraženi su od Bochuma rezultatom 1:3.

Dormtund je čak tri gola primio u razmaku od devet minuta.

Za 0:1 pogodio je Novotnhy u 67. minuti, Ganvolua pogađa za 0:2 u 69. minuti, a Bockhorn je pogodio za 0:3 u 78. minuti meča. Konačnih 1:3 powtavio je Pašalić u 83. minuti utakmice.

Dortmund je danas igrao bez Erlinga Haalanda, ali to ne umanjuje vrlo loše izdanje, koje može doći kao dobra opomena pred start nove sezone u Bundesligi.

Borussija novu sezonu otvara 14. augusta domaćom utakmicom protiv Eintrachta.

Prije toga, Milioneri će odigrati još tri prijateljska susreta, a protivnici su Atlethic Bilbao, Bologna, a generalka je zakazana 7. augusta protiv ekipe Wehena.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DanteDMC
Pregleda li ko kad ove tekstove prije objave?? Pitam za prijatelja. :D
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi