Amaterska greška ekipe Freiburga: Miloš Pantović s centra zabio gol za pobjedu Bochuma

Domaći slavili sa 2:1

Amaterska greška ekipe Freiburga: Miloš Pantović s centra zabio gol za pobjedu Bochuma

E. Čaušević

Fudbaleri Bochuma danas su na svom terenu pobijedili Freiburg sa 2:0 u meču 13. kola njemačke Bundeslige.

Freibrug je odlično otvorio drugo poluvrijeme i uspio je u 51. minuti da povede sa 1:0 kada je pogodak postigao Lienhart.

No, slavlje gostiju trajalo je samo tri minute. Bochum je ekspresno uspio da dođe do izjednačenja, a gol za 1:1 postiže Polter.

Bochum je u samom finišu utakmice uspio da dođe do potpunog preokreta i pobjede, a junak je bio srbijanski fudbaler Miloš Pantović.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pantović je iskoristio očajnu reakciju odbrane i golmana gostiju Flekkena koji je istrčao na nekih 40 metara i pogriješio, a Pantović je skoro s centra igrališta zabio gol za 2:1 i erupciju oduševljenja navijača Bochuma.

Promo

Top Komentari

hacmu
2 0 ili 2 1 sta...de placeni ste za ovo
2 0
Zulfikar
Ovo ni Piplica nebi napravio…
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi