"Bod protiv Milana je za nas kao pobjeda"

Trener Empolija zadovoljan

"Bod protiv Milana je za nas kao pobjeda"

Teme:

Trener Empolija Aurelio Andreazzoli bio je prezadovoljan nakon utakmice protiv Milana u kojoj je njegov tim osvojio jedan bod.

Empoli i Milan su odigrali 1:1, a Andreazzoli poručuje da je taj remi za njegov tim jednak pobjedi.

"Igrali smo protiv velikog Milana, a nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača. Na kraju smo osvojili bod koji je za nas velik kao pobjeda. Moram biti zadovoljan", rekao je Andreazzoli, te pohvalio svog golmana Terracciana koji je bio sjajan:

"Svoj posao je odradio odlično. Znamo da je sjajan golman i večeras je to pokazao, s tim što mislim i da je Donnarumma na drugoj strani također bio na visini zadatka".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je tokom većeg dijela susreta bio bolji tim na terenu i propustio je veliki broj zicera, pa Empoli svakako može biti mnogo zadovoljniji ovim bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi