Boehly je "masno" plaćenu zvijezdu uzeo na zub i žestoko ga izvrijeđao

Nakon poraza od Brightona

Boehly je "masno" plaćenu zvijezdu uzeo na zub i žestoko ga izvrijeđao

Esmer Oštraković

Chelsea je proteklog vikenda odigrao još jednu užasnu utakmicu, te su na svom terenu poraženi od Brightona sa 2:1.

Na udrau navijača se nakon utakmice našao vlasnik Chelseaja Todd Boehly koji nije fino prihvatio riječi koje su mu uputili navijači.

Mnogo novca potrošio je Boehly otkako je preuzeo Chelsea, a najviše naravno na dovođenje Enza Fernandeza i Mykhaila Mudryka.

Dovođenje njih dvojice se još uvijek nije pokazalo kao prvai potez, te je veliko pitanje šta će se dešavati u budućnosti.

Kako prenose engleski mediji Boehly je nakon poraza od Brightona odlučio da uzme stvari u svoje ruke i ušao je u svlačionicu i održao govor igračima.

On je uputio velike kritike igračima Chelseaja, te je rekao kako je ova sezona sramotna, ali tu nije bio kraj njegovih kritika.

Oglasi

Naime, kako prenose engleski mediji, Boehyl je posebno izdvoji ojednog fudbalera koji je plaćen mnogo novca u posljednjih 12 mjeseci.

Ime fudbalera nije navedeno, ali jasno je da se radi ili o Fernandezi ili o Mudryku jer su njih dvojica plaćeni zaista mnogo novca.

Svašta je tom fudbaleru rekao vlasnik Chelseaja, a na kraju mu je rekao kako trenutno služi samo kao figura na treningu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Privremeni trener Plavaca, Frank Lampard, nema problem s tim i istakao je da ukoliko Boehly to želi, može to radi.

"Meni je to ugodno. Bilo je kritika na račun bivšeg šefa da nije dolazio i da ga nije bilo, što nije uvijek bilo tačno da budem iskren. Sjećam se vremena kada sam bio igrač kada bi šefovi dolazili u svlačionicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi