Vlasnik Chelseaja nakon novog poniženja ušao u žestoku raspravu sa navijačima!

Vruće je bilo na Stamford Bridgeu

Vlasnik Chelseaja nakon novog poniženja ušao u žestoku raspravu sa navijačima!

Esmer Oštraković

Chelsea je ponovo negativno iznenadio svoje navijače, a ovaj put uradili su to tako što su na svom terenu poraženi sa 2:1 od Brightona.

Iako se nakon uvodnih petnaest minuta utakmice nije činilo da će se desiti neko iznenađenje, na kraju utakmice gosti su slavili.

Prvi gol na utakmici viđen je u 13. minuti kada je Gallagher nakon asistencije Mudryka postigao gol za vodstvo Chelseaja.

Brighton je uzvraito u 42. minuti utakmice. Gross je tada upisao asistenciju, a stvari je na početak vratio Welbeck.

Pobjedu Brightonu donio je mladi Enciso, fudbaler za koje je jako malo ljudi čulo tako je presudio Chelseaju na Stamford Bridgeu.

Igrala se 69. minuta kada je Enciso nakon asistencije Marcha postigao sjajaj gol i tako donio tri boda svojoj ekipi.

Oglasi

Golčinu Encisa možete pogledati OVDJE.

Nakon utakmice krenule su nešto ružnije scene za vlasnika Chelseaja, Boehlyja koji je ušao u žestoku raspravu sa navijačima ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nezadovoljni navijači su dobacivali vlasniku kluba za koji navijaju, a on im je odlučio odgovoriti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi