Boga produžio ugovor, Chelsea ga odmah poslao u drugu ligu

Ide na novu posudbu

Boga produžio ugovor, Chelsea ga odmah poslao u drugu ligu

Teme:

Mladi fudbaler Chelseaja Jeremie Boga danas je potpisao novi trogodišnji ugovor sa klubom sa Stamford Bridgea.

Ovaj 20-godišnji fudbaler iz Obale Slonovače je član Chelseaja postao još prije nekoliko godina, ali pravu priliku u plavom dresu nikada nije uspio dočekati pa je, poput svojih mnogobrojnih kolega, išao sa posudbe na posudbu.

Uz vijest da je Boga potpisao novi ugovor, na Chelseajevoj stranici je osvanula i informacija da je ovaj ofanzivac poslan na posudbu u Championship i to u ekipu Birminghama, u kojoj će boraviti do kraja sezone.

Chelsea je ovog fudbalera u proteklom periodu slao na posudbe u Rennes i Granadu, a sada je došlo vrijeme da se napokon ozbiljnije okuša i u Engleskoj, makar je riječ o drugoj ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jeremie Boga je ove sezone nastupio na jednoj utakmici u Premier ligi i to protiv Burnleyja, ali je iz igre izašao već u 18. minuti jer je Conte mijenjao strategiju zbog neplaniranog isključenja Garyja Cahilla.

Boga, koji igra na poziciji ofanzivnog veznog, je rođen u Francuskoj ali je odigrao jednu utakmicu za reprezentaciju Obale Slonovače.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi