Bogati biznismen sanja o preuzimanju čuvenog kluba i dovođenju Ronalda i Zidanea

Ima velike planove

Bogati biznismen sanja o preuzimanju čuvenog kluba i dovođenju Ronalda i Zidanea

M. Šljivak

Mohamed Ayachi Ajroudi, francusko-tuniski biznismen, spreman je da uloži novac u Marseille.

On je u razgovoru za Le Figaro otkrio kako ba privlači mogućnost da uloži novac u Marseille i da bi u tom slučaju želio da angažuje Cristiana Ronalda, te Zinedinea Zidanea na mjesto trenera.

"Veoma je ambiciozan. Želi detronizirati PSG, osvojiti prvenstvo u Ligu prvaka. Veliki je navijač Cristiana Ronalda, želi ga u Marseilleu", rekao je njegov saradnik Mourad Boudjellali, koji bi imao mjesto predsjednika ako bi Ajroudi preuzeo klub.

Također, ovaj biznismen bi rado vidio Zinedinea Zidanea na klupi francuskog velikana. On mu je prvi izbor, a i sam Ajroudi je poručio.

"Vidjet ćemo šta budućnost donosi".

Ajroudi je u Tunisu vlasnik rukometnog kluba AS Hammamet, a bio je i vlasnik malog fudbalskog kluba Stade Gabesien.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Marseille bi svakako bio ogroman iskorak u odnosu na sve i bilo bi zanimljivo vidjeti kako se ovom bogatašu želje ostvaruju na čuvenom Velodromeu.

Top Komentari

Penderinos
Zašto onda nije uspješan sa tim AS Hammametom da mi je znati. Mora da je bravo nadaren za biznis.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi