Veliko slavlje u porodici predsjednika NFSBiH

Radost pokucala na vrata

Veliko slavlje u porodici predsjednika NFSBiH

H. Zilić

Poseban dan je u porodici predsjednika NFSBiH, Vice Zeljkovića.

Vicin brat Bogoljub, koji je inače predsjednik FK Borac, dobio je drugu kćerku.

U porodici Zeljković je veliko slavlje, a Vico Zeljković je tako ponovo postao stric.

Razloga za duže slavlje neće biti jer već kreće nova sezona i klupske obaveze za Bogoljuba Zeljkovića i FK Borac.

Banjalučani sutra na Farskim Ostrvima igraju revanš prvog pretkola UEFA konferencijske lige protiv B36 Torshvana, gdje će braniti trijumf od 2:0 iz prvog meča u Modriči.

Borac u prvom kolu Premijer lige BiH u ponedjeljak 18. jula očekuje i duel protiv novog premijerligaša FK Sloga iz Doboja.

Ovome dodajmo da će Borac u slučaju eliminacije B36 Torshvana u drugom pretkolu UEFA konferencijske lige igrati sa boljim iz meča Tre Fiori - Fola Esch, a tim iz San Marina je u prvom meču iznenađujuće slavio u Luksemburgu sa 0:1.

Top Komentari

samww2
Smrad!!!!
10 0
Coach
Jel moguce da Vam je to vijest?
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi