Još jedan bivši igrač se vraća u Barcelonu: Klub predstavio novo "pojačanje"

Imat će zanimljiv posao

Još jedan bivši igrač se vraća u Barcelonu: Klub predstavio novo "pojačanje"

Endin Čaušević

Barcelona je potvrdila danas da će se bivši napadač Bojan Krkić vratiti u klub, ali u drugoj ulozi.

Krkić je ponikao u dresu katalonskog kluba i kao tinejdžer je debitovao u dresu Barcelone 2007. godine kada mu je šansu dao Frank Rijkaard.

Ovaj 31-godišnji napadač je s Barcelonom osvojio sve što je mogao, te je u klubu bio sve do ljeta 2011. godine kada je odlučio da pređe u Romu jer nije bio previše zadovoljan s minutažom.

No, Krkić je nakon toga promijenio mnogo klubova, ali nije uspio da ostvari neku zapaženiju karijeru.

Početkom godine ostao je bez kluba kada je napustio Montreal, ali je u avgustu pronašao novi angažman i potpisao je za Vissel Kobe.

Krkić je trenutno van terena zbog povrede i odlučio se vratiti u Barcelonu. Katalonski klub je iznenadio sve objavom da će se Krkić vratiti u Barcu u drugačijoj ulozi, te da će dobiti angažman dok se ne vrati u Japan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Krkić će biti jedan od komentatora na Barca TV, a svoj debi će imati već večeras na utakmici protiv Benfice.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blibra
**** vam on mater, kakvo pojacanje a bice komentator
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi