Bojan Krkić karijeru nastavlja u Portugalu
(Foto: EPA)

Vitoria naredna stanica

Bojan Krkić karijeru nastavlja u Portugalu

M. Šljivak

Bojan Krkić karijeru će nastaviti u Portugalu.

Nekada najveća nada španskog fudbala u narednim danima će postai novi član ekipe Viktorije Guimaraes u čije redove dolazi iz Stoke Cityja.

Nije poznato koliko će portugalski tim izdvojiti novca za 28-godišnjeg fudbalera. Međutim, sve je već dogovoreno i uskoro će postati sve službeno.

Krkić je nekada važio za veliku nadu Barcelone. Mnogi su ga smatrali novim Lionelom Messijem, ali njegova karijera se nije razvijala na pravi način.

Istina, igrao je za velikane poput Barce, Milana ili Rome, ali nigdje se nije snašao. Pored ovih ekipa nastupao je još za Mainz, Alaves, a član Stokea je od 2014. godine.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Krkić se može pohvaliti sa velikim brojem titula. Dva puta je osvajao Ligu prvaka, tri puta La Ligu, evropski Superkup, Svjetsko klupsko prvenstvo i prvenstvo Holandije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti