Bojan Nastić želja turskog Bešiktaša

Lijevi bek seli u Tursku?

Bojan Nastić želja turskog Bešiktaša

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Bojan Nastić će ovog ljeta napustiti redove belgijskog Genka.

Fudbaler koji je rođen u Vlasenici prethodne tri sezone je proveo u Genku, ali u protekloj sezoni rukovodstvo tima nije računalo na njegove usluge.

Polusezonu je proveo na posudbi u Oostendeu, ali su iz ovog kluba ipak odlučili da ga ne otkupe od Genka. Kako ni Genk ne računa na njega, on je stavljen na transfer listu.

Međutim, 25-godišnji lijevi bek ne bi trebao dugo čekati na novi klub. Interes za njega, prema pisanju turskih medija, pokazuje istanbulski velikan Bešiktaš.

Ovaj tim želi pojačati lijevu i desnu stranu terena. Nastić je jedna od opcija za lijevu stranu, a turski tim je zainteresovan i za fudbalera Bayerna Merta Yilmaza, koji igra na desnom beku.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ostaje nam na kraju da vidimo hoće li se transfer Nastića u Bešiktaš na kraju i dogoditi, ali svakako da godi interes turskog velikana.

Nastić je prije Genka igrao još za Vojvodinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi