Spas za karijeru: Marković konačno našao novi klub?

Trenutno slobodan igrač

Spas za karijeru: Marković konačno našao novi klub?

Lazar Marković svoju karijeru će, kako stvari stoje, nastaviti u Turskoj.

Karijera ovog srbijanskog fudbalera već godinama je u padu, a iako se činilo da će spas pokušati naći u Grčkoj, sve je izvjesnije da ćemo ga od naredne sezone gledati u Turskoj.

Naime, za Markovićeve usluge se interesuje Bešiktaš s čijim je čelnicima navodno već u pregovorima i u narednim danima bi saradnja trebala biti ozvaničena.

Marković je proljetni dio sezone proveo u Fulhamu, ali obzirom da se ni u ovom klubu nije proslavio, novi ugovor nije dobio i kao slobodan igrač će se najvjerovatnije pridružiti turskom velikanu koji treba da riješi problem tima po krilnoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ukoliko se transfer realizuje, Markoviću će to ujedno biti i povratak u Tursku s obzirom da je u sezoni 2015/16. bio na pozajmici u Fenerbahčeu, tada kao igrač Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi