Nije opravdao očekivanja: Genk se rješava Nastića

Bh. fudbaler mijenja sredinu

Nije opravdao očekivanja: Genk se rješava Nastića

Bh. reprezentativac Bojan Nastić najvjerovatnije će napustiti redove Genka.

Fudbaler koji je rođen u Vlasenici u Genku je od 2016. godine kada je stigao iz Vojvodine, no očekivanja za vrijeme dosad provedeno u klubu nije opravdao i sve je izgledniji rastanak s belgijskim klubom.

Takav rasplet predviđaju i mediji u Belgiji, među kojima je i voetbalprimeur.be, navodeći da bi osim Nastića klub mogli napustiti još Ivan Fiolić i Zinho Gano.

Posljednju polusezonu bh. reprezentativac je, podsjetimo, proveo na posudbi u Oostendeu. U ovom klubu je dobio ono što je želio, minutažu, no svojim partijama nije uspio ubijediti čelnike Oostendea da otkupe njegov ugovor, što se na početku spominjala kao opcija.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Na kraju ostaje da se vidi gdje će Nastić nastaviti karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi