Bojan Regoje sporazumno raskinuo ugovor s Mladosti
Regoje još ima mnogo motiva za dokazivanje, iako se nalazi u poznim igračkim godinama

Iskusni defanzivac postao slobodan igrač

Bojan Regoje sporazumno raskinuo ugovor s Mladosti

D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti u narednoj sezoni će imati potpuno drugi tim u odnosu na prošlu sezonu. Kakanjce je u ljetnoj pauzi već napustilo 10-tak igrača, a jedan od takvih je i 36-godišnji stoper Bojan Regoje. Ovaj iskusni defanzivac sporazumno je raskinuo ugovor, te se prijateljski rastao s ekipom iz Doboja kod Kaknja

Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i sam igrač, inače jedan od nogometaša s najviše nastupa u historiji Premijer lige.

"Istina jučer smo dogovorili sporazumni raskid ugovora. Oni žele da podmlade tim, ja se nisam vidio tu više i odlučio sam da odem. Naravno Mladosti želim sve najbolje u narednoj sezoni, proveo sam godinu dana u Kaknju, bilo je lijepo, igrao sam standardno i mogu kazati da nemam zamjerke na boravak u Mladosti", ističe Regoje.

Zbog svoje profesionalnosti i odnosa prema treninzima, te utakmicama ne pomišlja još završiti karijeru

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Slobodan sam igrač, vidjet ćemo šta će se dešavati u narednim danima. Iako sam već u ozbiljnim godinama i dalje imam pregršt motiva za dokazivanje. Nadam se da ću nastaviti svoju karijeru u nekom od klubova iz Premijer lige. Imam 354 nastupa u najvišem rangu takmičenja u BiH i nadam se da ću uvećati taj broj u narednoj sezoni. Nisam od onih, koji se nude preko medija, svi koji me poznaju upoznati su sa mojim pristupima treningu i utakmicama, tako da vjerujem da će se nastaviti moja karijera", kazao je za SportSport.ba Bojan Regoje, koji je u prošloj sezoni za Mladost odigrao 21 utakmicu, a stigao se i dva puta upisati u strijelce, te upisati i tri asistencije što je odlična statistika za jednog defanzivca.

Top Komentari

franjo25z
Bojane cekamo te...volim te ČELIK
7 2
Dzemovolidzem
Dobar igrac za celik.Dom penzionera.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi