Bologna i Genoa odigrali neriješeno, Mihajlović ne može biti zadovoljan
Bologna nije uspjela stići do druge pobjede u nizu

Serie A, 23. kolo

Bologna i Genoa odigrali neriješeno, Mihajlović ne može biti zadovoljan

S. Pašalić, foto: EPA

Bologna je na svom terenu dočekala ekipu Genoe i odigrala 1:1.

Nakon serije loših rezultata Filippo Inzaghi je dobio otkaz na klupi Bologne, a na njegovo mjesto je došao Siniša Mihajlović koji je odmah imao teško gostovanje kod ekipe Intera, ali je Bologna iznenadila i pobijedila u toj utakmici sa 1:0.

Danas su nogometaši Bologne dočekali Genou i u 17 minuti stigli do vodstva kada je Andrea Poli uputio centaršut a Mattia Destro glavom pogodio za 1:0 Bologne.

Genoa je stigla do izjednačenja u 33 minuti. Lazović je nabacio loptu iz kornera a Lukas Larger pogodio za 1:1. Bio je to rezultat s kojim se otišlo na poluvrijeme.

U nastavku smo vidjeli puno lošiju igru gdje su ekipe teško stvarale prilike za gol. Posebno je to bilo vidljivo kod Bologne koja i inače ima problema sa postizanjem golova i trenutno imaju drugi najlošiji napad lige.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Igrači su se tek probuili pred kraj meča kada je Danilo za samo minutu imao dvije sjajne prilike. Prvo je nakon centaršuta iz kornera pogodio prečku, a odmah nakon toga sjajno pucao ali je Radu sjajno odbranio. U posljednjim trenucima Bologna je imala još jednu dobru priliku, ali se rezultat nije mijenjao.

Ervin Zukanović je odigrao cijeli meč za gostujući tim. Bologna je sada na 17. mjestu tabele, dok je Genoa na 13.

Top Komentari

gumenakita
Mihajlovic je prije nekoliko godina u noci posjetio svoje rodno mjesto u Hrvatskoj,bio je u velikom strahu za svoj zivot,koji heroj,izgleda sve ustase cekale samo njega,strasno,isto kao i Nele Karajlic heroj u Sarajevu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi