Niko nije znao kakav top ovaj čovjek ima u nozi, ostao sam na 25 metara, a onda spektakl

Spektakularan gol Poscha

Niko nije znao kakav top ovaj čovjek ima u nozi, ostao sam na 25 metara, a onda spektakl

E. Čaušević

Bologna i Udinese igraju trenutno meč 28. kola italijanske Serije A, a već na samom početku vidjeli smo spektakularan pogodak na stadionu Renato Dall'Ara.

Bologna i Udinese igraju veoma dobro ove sezone i nalaze se u sredini tabele što nam je moglo garantovati odličnu utakmicu danas.

Da nas očekuje pravi spektakl vidjelo se već na početku jer je Bologna fantastično otvorila utakmicu, te domaći tim nakon prvog poluvremena protiv Udinesea već vodi sa 2:0 i nalazi se blizu nova tri boda.

Domaći nisu mogli poželjeti bolji početak utakmice jer su već u trećoj minuti uspjeli da povedu sa 1:0.

U centru pažnje našao se defanzivac Stefan Posch koji je zabio spektakularan pogodak za vodstvo Bologne. Posch je sa preko 25 metara ispalio projektil, a golman Udinesea nije jednostavno imao šanse to da odbrani.

Nevjerovatan gol igrača Bologne za 1:0 pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, Bologna se nije na tome zaustavila. Samo devet minuta kasnije domaći su udvostručili svoju prednost protiv kluba iz Udina.

Ovaj put u listu strijelaca upisao se Nikola Moro koji je sjajno pogodio s vrha kaznenog prostora za 2:0, a njegov pogodak možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi