Bolt: United će pobijediti, ali neće biti puno golova
Usain Bolt je veliki navijač Manchester Uniteda, pa nije čudo što im je dao prednost večeras

Jamajčanin najavljuje spektakl

Bolt: United će pobijediti, ali neće biti puno golova

Večeras će na Old Traffordu snage odmjeriti Manchester United i Juventus, što će biti poslastica večeri u Ligi prvaka.

Pred ovaj meč je svoju prognozu dao i Usain Bolt, najbrži čovjek svijeta koji se u posljednje vrijeme bavi fudbalom. Poznat kao veliki navijač Crvenih đavola, Bolt je očekivano dao prednost svom omiljenom klubu.

"Mislim da nas čeka velika utakmica. Sastaju se dva sjajna tima koja imaju bogatu historiju i ponos. Juve igra odlično u Seriji A i Ligi prvaka, dok Unitedovi rezultati baš nisu kakvi bi trebali da budu. Ipak, predviđam pobjedu Uniteda", rekao je Bolt, te obrazložio:

"Manchester United igra na svom terenu i to je ogromna prednost, jer nije isto igrati na Old Traffordu i negdje drugo. Vjerujem da će United pobijediti, ali neće biti puno golova. Moja prognoza je 1:0".

Usain Bolt je za kraj morao spomenuti Cristiana Ronalda, kojem je odao priznanje.

"Imam ogromno poštovanje prema Cristianu Ronaldu. Svaka mu čast za sve što je uradio na terenu".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Znate li koju je kvotu MOZZART ponudio na rezultat koji je predvidio Usain Bolt? To možete vidjeti ovdje, kao i sve ostale opcije koje vam se nude.

Meč Manchester Uniteda i Juventusa igra se s početkom u 21 sat. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi