Bomba iz Njemačke: Luka Jović ima novi klub?

Sjajni napadač napušta Njemačku na ljeto

Bomba iz Njemačke: Luka Jović ima novi klub?

S. Mlaćo

Bijeljinac Luka Jović mogao bi na ljeto napustiti Bundesligu i karijeru nastaviti u Španiji, tačnije Barceloni.

Jović je trenutno prvi strijelac Bundeslige sa 14 pogodaka, te se već odavno sa velikim brojem renomiranih klubova. Ipak, u Frankfurtu su sve ponude do sada odbijali, svjesni da će cijena za sjajnog napadača rasti.

Njemački mediji navode da je Jovićev menadžer dogovorio sve sa Barcelonom, a vrijednost Jovića prema Transfermarktu iznosi čak 40 miliona eura.

Nije poznato koliko bi Barca izdvojila, ali vjerovatno da će se još nekoliko velikana upetljati u borbu za usluge prvog topnika Bundeslige.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jović se nedavno povezivao i sa Real Madridom, dok je Frankfurt nešto ranije odbio ponudu Crystal Palacea.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi