Bomba iz Slovenije: Bivša zvijezda Bayerna u Kopru

Ugovor zvanično potpisan

Bomba iz Slovenije: Bivša zvijezda Bayerna u Kopru

  Mediji u Sloveniji su objavili da je bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić potpisao za Koper.

Pranjić, koji je svojevremeno igrao u Bayernu iz Minhena, nakon napuštanja Panathinaikosa postao je slobodan fudbaler i naredna destinacija u njegovoj karijeri je slovenački prvoligaš Koper. 

Ovaj 34-godišnji defanzivac je sa Koprom potpisao dvogodišnji ugovor i nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje, a od ranije za tim sa Bonafike nastupaju Senijad Ibričić, Zlatan Muslimović i Marijan Antolović.  

Koper je u sezonu ušao sa velikim ambicijama i trenutno je drugi na tabeli sa istim brojem bodova kao i vodeća Gorica. Jedan bod manje imaju Maribor i Domžale, dok je na petom mjestu Olimpija. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi