Bomba iz Španije: Danijel Subašić neočekivano pred transferom karijere

Želi ga Real Madrid

Bomba iz Španije: Danijel Subašić neočekivano pred transferom karijere

E. Čaušević

Hrvatski golman Danijel Subašić više nije u prvom planu u Monacu nakon što je klub doveo Benjamina Lecomtea.

Lecomte će očito biti prvi izbor na golu kluba iz Kneževine i očekuje se da se Subašić preseli na klupu. No, danas je ugledna Marca objavila nevjerovatnu vijest da se iskusni hrvatski golman nalazi pred transferom karijere.

Marca navodi da Real Madrid želi dovesti Subašića koji bi tako bio rezervni golman Courtoisu. Na tom mjestu sada je Keylor Navas, ali je ovaj golman zatražio odlazak iz Reala jer nije zadovoljan odlukom da bude drugi golman.

Zbog toga će Real sigurno tražiti golmana koji će prihvatiti činjenicu da bude rezerva, a navodno je Subašić prvi izbor za to. Iako u Monacu ne želi biti rezerva jasno je da vjeruje da je bolje da grije klupu u Real Madridu nego u Monacu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored Subašića s Real Madridom povezuje se i iskusni Pepe Reina. Međutim, Real je u pregovorima s Monacom oko Subašića, a Reina će biti rezervna opcija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saimai1316
Jes jes a vec sutra ce se za njegov potpis u borbu ukljuciti i bajern,barca a kako stvari stoje psg je dao najbolju ponudu koju mece moci odbiti,iako nije iskljuceno u zadnji momenat da se borbu ukljuce i man.utd i ostali engleski velikani
9 1
teddy sheringham
Čudo niste iskopali da je Real ipak zapeo za Begovića. Momak je ako ništa kvalitetniji od ovog levata.
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi