Bomba iz Španije: Jean-Clair Todibo potpisuje za Barcelonu?

Stiže kao slobodan igrač

Bomba iz Španije: Jean-Clair Todibo potpisuje za Barcelonu?

E. Čaušević

Zimski prelazni rok već nam je donio nekoliko uzbuđenja, a Barcelona je već u prvim danima dovela pojačanje.

Katalonski tim odlučan je da pojača konkurenciju što se tiče odbrane, a odmah na početku prelaznog roka iz Valencije je stigao Jason Murillo na posudbu do kraja sezone. Ipak, Mundo Deportivo prenosi da on neće biti jedino pojačanje ove zime na Camp Nou.

Naime, Mundo Deportivo objavio je danas da je Barcelona dogovorila novo pojačanje, a riječ je o defanzivcu Toulousea, Jean-Clairu Todibu. Ovaj štoper ima svega 19 godina i tek ove sezone je debitovao za prvi tim Toulousea.

U dosadašnjem dijelu sezone odigroa je deset utakmica i dao jedan gol, te je skrenuo pažnju pojedinih klubova. Ipak, Mundo Deportivo tvrdi da je on novi fudbaler Barcelone i da će sutra klub zvanično objaviti njegov dolazak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, Todibo bi u Barcelonu došao tek narednog ljeta kada mu istekne ugovor s obzirom da će na Camp Nou doći kao slobodan igrač. Prije Barce povezivao se još s Manchester Cityjem i Juventusom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi