Bomba iz Španije: Zinedine Zidane se vraća u Real Madrid

Čekaju se zvanične informacije

Bomba iz Španije: Zinedine Zidane se vraća u Real Madrid

Endin Čaušević

Real Madrid je u samo sedam dana izgubio na svim frontovima u ovoj sezoni, te se već sada lagano mogu spremati za ljetni prelazni rok jer je sigurno da će ekipa doživjeti mnoge promjene.

Kraljevski klub je ispao iz Lige prvaka sinoć šokantnim porazom od Ajaxa (4:1) na Santiago Bernabeu, a nekoliko dana prije toga na istom stadionu slavila je Barcelona i to u dva navrata.

Katalonci su prvo pobijedili sa 3:0 i izbacili Real Madrid iz Kupa Kralja, a nekoliko dana nakon toga su sa 1:0 slavili u okviru La Lige gdje imaju čak 12 bodova više od svog najvećeg rivala.

Završetak dominacije Reala mogao se naslutiti već na kraju prošle godine kada su po treći put zaredom osvojili Ligu prvaka. Klub je prvo napustio trener Zinedine Zidane, a njegovim stopama krenuo je i najbolji fudbaler ovog tima Cristiano Ronaldo.

Već sada je jasno da se trener Santiago Solari neće zadržati naredne sezone, te da će Real ponovo promijeniti trenera. No, u španskim medijima se danas pojavila vijest koja je itekako mnoge iznenadila, a to je da se Zidane navodno vraća u Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovu vijest objavio je španski El Chiringuito koji tvrdi da je Perez obavio razgovor s francuskim stručnjakom, te da je Zidane navodno pristao da se na kraju sezone ponovo vrati u Real Madrid.

Navodno, sastanak će održati i naredne sedmice kada će se znati nešto više. Ipak, ove informacije mnogi uzimaju s rezervom, no navijači Real Madrida se nadaju da su istinite i da će se Zidane vratiti u klub kako bi ponovo vratio Real u sami vrh.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sejo1979
Koje gluposti nema sanse da se vrati mada bi oni svi to voljeli ali od toga filma nema nista
2 0
Mikidk
Samo gluposti pisete
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi