Bomba na Maksimiru! Zeničanin već ove zime ide u Inter?
Inter u svojim redovima već ima tri hrvatska reprezentativca - Ivana Perišića, Marcela Brozovića i Šimu Vrsaljka koji je na Meazzu stigao ljetos iz Atletica (Foto: EPA)

Milanski klub nudi pet miliona eura

Bomba na Maksimiru! Zeničanin već ove zime ide u Inter?

Da je Inter slab na nogometaše Dinama potvrđuje i interesovanje za Ivana Šunjića o kojem su se posljednjih dana raspisali italijanski mediji.

Mladi reprezentativac Hrvatske je sjajnim nastupima za Dinamo skrenuo pažnju Intera, čiji čelnici su spremni da ga dovedu na Meazzu već u zimskom prijelaznom roku, a navodno je njegove partije i sam proučavao trener Lucioano Spalletti.

"Inter želi dovesti veznjaka, ali to nije Luka Modrić. Oko su bacili na Ivana Šunjića za kojeg su spremni izdvojiti oko pet miliona eura', piše talijanski Tuttosport.

Na Maksimiru, s druge strane, ne žure za prodajom ovog 22-godišnjeg nogometaša koji je rođen u Zenici. Ove sezone je pokazao o kakvom se igraču rado i jasno je kako će njegova cijena još rasti, no ostaje za vidjeti kako će se stvari rasplesti u nadolazećim mjesecima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, redove Intera iz Dinama su ranije izravno došli Dario Šimić, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi