Candreva napušta Inter
Inter je Candrevu doveo iz Lazija, ali trenutno 31-godišnjak često sjedi na klupi i zbog toga želi da napusti Milano, a Torino izgleda kao najbolja opcija

Seli u Torino?

Candreva napušta Inter

E. Škorić

Antonio Candreva, krilni napadač Intera, želi da promijeni klub i sada se otvara mogućnost da ode u Torino.

Candreva nije zadovoljan minutažom u Interu u koji je stigao 2016. godine i sada razmišlja da napusti ovaj klub.

Prema pisanju italijanske štampe, realna je opcija da pređe u Torino, koji će nastojati da ga dovede na posudbu do kraja sezone, a onda i da možda otkupi ugovor.

Candreva se nada da će igrama u nekom klubu tipa Torino dobiti ponovo priliku u dresu italijanske reprezentacije, za koju nije igrao od marta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Candreva ima 31 godinu i sigurno da u ovoj fazi karijere ne želi biti rezerva, a prije Intera igrao je tri godine za Lazio.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi