Bomba s Otoka: Mandžukić pravi sjajan transfer

Odlazi iz Juventusa

Bomba s Otoka: Mandžukić pravi sjajan transfer

Mario Mandžukić definitivno nije u planovima Juventusa za novu sezonu.

U Juventusovom vrhu napada je velika gužva, osim zvijezde Cristiana Ronalda tu su Gonzalo Higuain, Paulo Dybala i Moise Kean, a kao višak trener Maurizio Sarri označio je upravo iskusnog hrvatskog napadača.

Mandžukić nije tip fudbalera kakve Sarri preferira u vrhu napada i sve je izgledniji njegov odlazak iz Torina, a kao naredna stanica u karijeri pominje se Engleska, tačnije - Manchester United.

Na Otoku pišu kako Crveni đavoli ozbiljno prate situaciju s 33-godišnjim golgeterom i da ga planiraju dovesti na Old Trafford, a cijela priča bi se mogla konkretizirati narednih dana, obzirom da do osmog augusta traje prijelazni rok u Premier ligi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako je Mandžukić s mnoštvom osvojenih trofeja na klupskom planu i srebrenom medaljom na Svjetskom prvenstvu profesionalno ispunjen, motiva mu još ne nedostaje, čemu u prilog ide svakako i činjenica da je odbio mnogo bogatije ponude iz Kine.

U slučaju da pređe u Manchester United, postao bi ujedno i prvi Hrvat koji bi zaigrao na Old Traffordu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BJB1
Igrac koji igra za svoj tim srcem,respekt
0 4
mile90
jedan od najsrčanijih igrača i veliki mangup
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi