Bomba sa Apenina: Juve kreće po Savića, bit će plaćeniji od Higuaina

Pomama za Srbijancem

Bomba sa Apenina: Juve kreće po Savića, bit će plaćeniji od Higuaina

Šampion Italije Juventus nema namjeru da odustane od srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića, iako Lazio traži nenormalan iznos što bi bio novi transfer-rekord torinskog kluba.

Kako prenosi Calciomercato, Juventus je spreman da na ljeto ozbiljno uđe u pregovore sa Lazijom kome se ne žuri jer 23-godišnjeg vezistu žele još Manchester United, Real Madrid i PSG.

Funkcioneri "Stare dame" Bepe Marota i Fabio Paratici sav fokus sada će da usmjere na razgovore sa Laziom, čiji je predsednik Claudio Lotito otvoren za transfer, ali ne ispod 100 miliona eura!

Ukoliko se posao završi, Milinković-Savić postao bi jedan od najskuplje plaćenih fudbalera svijeta ikada jer su preko 100 miliona eura plaćeni samo Paul Pogba (Juventus - Manchester United 105), Ousmane Dembele (Borussia - Barcelona 115), Philipe Coutinjo (Liverpool - Barcelona 160), Kylian Mbappe (Monaco - PSG 180) i Neymar (Barcelona - PSg 222).

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je najviše novca izdvojio za napadača Gonzala Higuaina prilikom prelaska iz Napolia za 94 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi