Bomba u najavi: Halilhodžić se vraća klupskom fudbalu, stiže u region?

Trenutno je selektor Maroka

Bomba u najavi: Halilhodžić se vraća klupskom fudbalu, stiže u region?

A. Čaušević

Vahid Halilhodžić bi ponovo mogao sjediti na klupi Dinama, javljaju hrvatski mediji. 

Hrvatski RTL je objavio vijest kako je Halilhodžić prvi kandidat da preuzme Modre nakon što je Matjaž Kek odbio ponudu od 800.000 eura.

Bh. stručnjak je bio trener Dinama prije desetak godina kada je nakon svađe s tadašnjim klupskim rukovodstvom napustio Maksimir.

Inače, baš kao i Kek tako je i Halilhodžić trenutno angažovan kao selektor i to reprezentacije Maroka pa Dinamo čekaju slični pregovori kao sa Slovencem.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Vaha je poznat kao čvrst karakter pa će sigurno imati jasne uslove da preuzme Dinamo. Rezervne opcije su Igor Bišćan, Željko Kopić i Laszlo Boloni.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dtox
A sta bi od onog "nece" da mu se niko mjesa u posao?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi