Iz Dinama su stigli sa koferima punim novca, a Kek je donio odluku

Sve je riješeno jučer

Iz Dinama su stigli sa koferima punim novca, a Kek je donio odluku

Samir Mlaćo

Slovenski stručnjak Matjaž Kek ipak neće sjesti na klupu zagrebačkog Dinama.

Kek ostaje selektor Slovenije i to je bio i glavni problem u pregovorima sa hrvatskim prvakom.

Iako su u Dinamu odlučili odriješiti kesu, te bi Kek zarađivao 560.000 eura po sezoni, od saradnje bar za sada nema ništa.

"Kek se vratio s odmora i odmah po dolasku se našao s predsjednikom Saveza, Radenkom Mijatovićem. Njih su dvojica uz pridržavanje mjera socijalne distance pogledali prvenstvenu utakmicu između Triglava i Celja, a nakon toga su odradili razgovor u kojem je bilo jasno da će Kek ostati", prenosi slovenska Ekipa.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Predsjednik NS Slovenije Radenko Mijatović je naveo da je Dinamo ponudio sjajne uslove i da je to bio izazov za Keka, ali i dodao da je dogovoren njegov ostanak na klupi reprezentacije.

U Dinamu će se sada morati okrenuti drugim opcijama.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi