Bomba u susjedstvu: Savo Milošević ide u Premier ligu?
Foto: EPA

Navodno ga želi bivši klub

Bomba u susjedstvu: Savo Milošević ide u Premier ligu?

Savo Milošević bi od naredne sezone mogao da bude trener u engleskoj Premier ligi.

Informacija je to koja se pojavila u susjedstvu, a koju prenose i otočki mediji, navodeći da bi kormilar Partizana mogao karijeru nastaviti u Aston Villi čiji je svojevremeno bio i igrač.

Šampion Evrope iz sezone 1971/1972. spreman je da srbijanskom treneru ponudi ugovor sa godišnjom platom od dva miliona i 225.000 funti, a navodno bi isti sadržavao i klauzule sa dodatnim zaradama u slučaju ostvarenih ciljeva.

Glavni finansijeri imaju uslov da Milošević dođe u Aston Villu kao uspješan trener, što će značiti da će narednog mjeseca sa Partizanom morati osvojiti barem Kup Srbije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Koliko ima istine u ovakvim napisima, ostaje za vidjeti, a navodno u Partizanu već imaju spremnu zamjenu ukoliko Milošević uistinu ode. Na njegovo mjesto bi trebao stići Vuk Rašović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi