Kapiten Aston Ville za psa dao 28.000 eura
EPA

Nije običan pas...

Kapiten Aston Ville za psa dao 28.000 eura

Kapiten Aston Ville Jack Grealish odlučio je investirati u sigurnost sebe i svoje porodice.

Nakon što je nedavno psa čuvara kupio golman Tottenhama Hugo Lloris, sada je to isto učinio i Grealish koji je za ovu investiciju izdvojio čak 28.000 eura.

Mediji u Engleskoj pišu kako se Grealish odlučio na kupovinu psa nakon što je prije nekoliko dana traumatično iskustvo doživio Dele Alli, koji je opljačkan uz prijetnju nožem, a rasa za koju se opredjelio je belgijski Malinois.

Posebno obučenog psa je nabavio preko jedne zaštitarske agencije i njegovu sliku je vć objavio na društvenim mrežama kao upozorenje mogućim provalnicima.

"Dobrodošao u porodicu", napisao je Grealish uz fotografiju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pse čuvare ranije su kupili još Rio Ferdinand, Phil Jones, Andy Carroll...

Aston Villa captain Jack Grealish has spent £25,000 on this Belgian Malinois guard dog

Top Komentari

Malilav22
Kad jedan psa bolje zivi nego 90%stanovnistva u Africi ...... Zato više i ne gledam Fudball jer su to postali glumci, manekeni pa tek onda fudbaleri . Ali raja voli da mašta misleci da je zu sreca para puna vreca tko hebe bijedu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi