Okršaj navijača Partizana i Zvezde na ulicama Višegrada zbog grafita

Policija morala reagovati

Okršaj navijača Partizana i Zvezde na ulicama Višegrada zbog grafita

E. Čaušević

Rivalstvo između Partizana i Crvene zvezde sigurno je jedno od "najžešćih" na svijetu, a isto to važi i za navijačke skupine beogradskih klubova.

Delije i Grobari su već nekoliko decenija u stalnom ratu, te koriste svaku priliku za obračun. Jedan od njih desio se ovih dana i to u Bosni i Hercegovini, tačnije Višegradu.

Naime, na ulicama bh. grada došlo je do sukoba ovih navijačkih skupina zbog crtanja grafita. Navijači Partizana su crtali grafit na jednom zidu u Višegradu što se nije svidjelo pristalicama Zvezde.

Došlo je do velike svađe zbog čega je reagovala i policija. Nekoliko navijača se fizički sukobilo, ali na svu sreću policija je uspjela da iskontroliše situaciju. Video ovog obračuna se ubrzo pojavio i na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAaH9yRjLjO/[/instagram]

Top Komentari

gogs
Steta sto nema zrtava
12 0
Edin Merlin
Smrdi drugo i neznaju. Njima je nasilje i laž u krvi. Tako im je javno govorio abort zvani Dobrica Ćosić.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi