Bonucci je još vezan za Buffona, Barzaglija i Chiellinija
Bonucci iz (ne)sretnih Juventusovih vremena: Sutra će biti na suprotnoj strani

Trener Juventusa pred okršaj sa Milanom

Bonucci je još vezan za Buffona, Barzaglija i Chiellinija

Trener Juventusa Max Allegri uvijek je zanimljiv na konferencijama za novinare, a tvrdi da će Bonucci uvijek biti u srcima navijača.

“Real Madrid? Imamo dvije utakmice protiv tima koji je uz Barcelonu, najbolji na svijetu. Moramo da budemo ambiciozni. Moramo to da smatramo svjetskim događajem, ali naš cilj je prvenstvo. Najvažnija utakmica je ova protiv Milana.”

“Scudetto? Napoli igra samo ligu, samo im to ostaje. To je važan cilj za njih i mora da bude važan i za nas. Imamo još devet utakmica do kraja, pet od njih su kod kuće, to je naš pravi cilj."

"Bonucci? To će biti posebno veče za njega. On će uvijek ostati u srcima navijača. Još uvek je veoma vezan za Buffona, Barzaglija i Chiellinija, oni su tokom godina ispisivali historiju. Odlučio je da pređe u Milan, nisam to očekivao, a sada će biti naš protivnik. Dao je dosta Juventusu i obrnuto. Kada je otišao, rekli su da je Juventus slabiji, ali Rugani i Benatia su dosta napredovali.”

“Odluka da ne igra protiv Porta prošle sezone, radi naše navodne svađe, bila je dobra i za njega i za tim. Nakon toga se vratio i bio dobar, nije bilo problema. Imam odličan odnos sa njim.”

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Gattuso? Zaslužuje pohvale. Stigao je u Milan uprkos nekom skepticizmu, ali je pokazao karakter i prenio ga na tim."

“Moja budućnost? Mnogo puta sam rekao da sam sretan ovdje, imam ugovor do 2020. godine i želim da ostanem.”

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi